Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Bakker's specialiteitenAmbachtsbakker Bakker heeft een groot assortiment aan brood, banket en taart. Alles is lekker, maar een aantal specialiteiten moet u zeker geproefd hebben!


De Tompouce: Al 125 jaar een specialiteit van de familie Bakker

De tompouce is al jaren het paradepaardje van Ambachtsbakker Bakker. Dagelijks worden de bekende gebakjes met de grootste zorg gemaakt in de bakkerij op de Heereweg in Schoorl en verkocht in de winkels.

Geheim van de tompouce

De tompouce is al jarenlang het favoriete gebak van de klanten van de familie Bakker. Naast het strikt volgen van de receptuur van vader Jan, zit het geheim van deze lekkere tompouce in de bereiding, pure grondstoffen en versheid. Veel bakkers gebruiken water met een poeder om pudding te maken. De pudding in de tompouce van Bakker wordt dagelijks gekookt met verse vanille, zo blijft de pudding het allerlekkerst. Daarnaast wordt er roomboter gebruikt voor de tompouceplakken. Als laatste komt er een heldere roze glazuur overheen met vers luchtig geslagen créme.
De tompouce: een heerlijke combinatie van een roomboterkorst, zoet glazuur, smeuïge pudding en verse créme. Een paar ingrediënten maar toch een fantastisch product.
 

De heerlijke tompouce van vader Jan zal nooit uit het assortiment van Bakker verdwijnen. Rik en Jan zullen de tompouce altijd volgens het authentieke receptuur van vader Jan blijven maken.

Onze tompouce is ook online te bestellen via onze webshop. Klik hier voor onze heerlijke tompouce.